Fara Card

Rezervare fara card de credit. Simplu si foarte rapid.

Sofer aditional

Ai un sofer aditional inclus, pt libertate de miscare.

Costuri la vedere

100% Fara taxe ascunse. Stii mereu tot ce ai de platit.

Scaun copil

Scaun pentru copil gratuit, pentru ca siguranta primeaza.

Km Nelimitati

Conduci cat vrei, in stilul tau! Km nelimitati pt toate masinile

Preluare gratis

De la aeroport sau oriunde in Bucuresti

Politica de combustibil

La GreatCars.ro se aplica politica de combustibil Plin cu Plin

Anvelope de iarna gratuit

Pentru sezonul rece esti pregatit ca la carte.

Promotii, oferte si alte noutati de la GreatCars.ro Ce te-ar mai putea interesa...

Oferte speciale, de la 14 euro/zi

Inchiriaza auto in Bucuresti la costuri accesibile, fara necesar de card

Inchirieri auto cu cutie automata

Confort, stabilitate si costuri reduse. Alege acum masina pe care o doresti

Servicii de transfer

Masini & microbuze pentru transferuri business, cu sofer.

Vezi care sunt cele mai des intalnite intrebari FAQs

Inchirierea se poate face doar pe teritoriul Romaniei. Prin contratul de inchirieri auto, compania GREATCARS va aduce la cunostinta conditiile pe baza carora un autoturism poate fi inchiriat totusi in afara granitelor tarii.
In momentul in care va prezentati la biroul nostru, trebuie sa aveti asupra dumneavoastra urmatoarele documente:

a) Un document de identitate care sa dovedeasca faptul ca indepliniti criteriile de varsta, mai exact faptul ca aveti minim 21 de ani impliniti sau 23 de ani in cazul in care doriti sa inchiriati o masina de clasa superioara.

b) Un permis de conducere aflat in termenul legal de valabilitate si care sa fie eliberat cu minim 2 ani inaintea inchirierii vehiculului sau cu minim 3 ani in cazul masinilor de clasa superioara. Nota: Nu se accepta copii ale actelor de identitate sau permise de conducere expirate!

In situatia in care doriti un autoturism, unul dintre agentii firmei noastre va va contacta prin telefon pentru a confirma rezervarea autoturismului de catre dumneavoastra si pentru solicitarea unor informatii aditionale. In cazul in care nu sunteti disponibil sau doriti sa va fie trimisa confirmarea prin email la adresa mentionata de dumneavoastra, veti primi confirmarea si datele referitoare la locul si ora pentru intrarea in posesia autoturismului inchiriat, primind totodata si informatiile aditionale necesare si datele de contact ale agentiei, precum si numele agentului care se va ocupa personal de livrarea autoturismului solicitat in termenii doriti si in conditiile prestabilite.
In situatia in care trebuie sa modificati o rezervare sau in cazul in care trebuie sa o anulati, va rugam sa ne contactati cu minim 3 zile inainte de livrarea autoturismului la numarul de telefon +40.723.604.702, care va sta la dispozitie la orice ora. Modificarea sau anularea unei rezervari, cu conditia de a se realiza in acest interval de timp, se vor face fara penalizari sau costuri aditionale.
Conform contractului, veti restitui masina pe care ati inchiriat-o la locul si la ora indicate de client si inscrise in contractul semnat la inchiriere. Serviciul nostru RENT A CAR va ofera posibilitatea livrarii si returnarii masinii fara costuri suplimentare intre orele 9.00 si 17.00 la aeroportul Otopeni , iar serviciul nostru va ofera in aceleasi conditii posibilitatea returnarii masinii in Bucuresti. In cazul in care autoturismul se livreaza sau se returneaza la locatiile precizate mai sus dar in intervalul orar 17.00 – 9.00, se plateste un pret suplimentar de 15 euro pentru fiecare abatere de la interval. Livrarea, respectiv returnarea autoturismului se pot face oriunde in tara, in conditiile, in locatia si la ora stabilite de dumneavoastra, la un tarif ce se va stabili de comun intre ambele parti.
Daca masina pe care ati ales-o nu va place, in masura in care exista alte autoturisme disponibile, agentii nostri va vor ajuta, fara taxe suplimentare sa faceti o alegere diferita.
Pretul inchirierii unui autoturism de la noi include urmatoarele: asigurarea RCA, asigurare CASCO cu fransiza si taxa de drum. NU INCLUDE eventuale taxe de POD sau PARCARE.
Un client care utilizeaza in mod repetat sistemul nostru de inchiriere , poate beneficiaza de reduceri considerabile, precum beneficiaza de reduceri si clientii fideli ai companiei GreatCars. Contactand agentii nostri, puteti afla de la ei conditiile necesare pentru a beneficia de reduceri. Una dintre conditii este ca in momentul solicitarii reducerii sa nu mai fie activa o alta campanie de reduceri pentru acel tip de rezervare.
Intrucat preturile sunt prezentate si percepute in functie de cursul de schimb al euro, toate serviciile dorite de client sunt dependente de cursul valutar, fiind perceputa suma in RON la cursul de schimb afisat de catre BNR in ziua inchirierii respectiv a platii.
Cu siguranta! Agentia GREATCARS a Car ofera aceasta posibilitate, in masura in care autoturismul a ramas disponibil. In situatia in care anuntati aceasta dorinta cu cel putin 24 de ore inainte, angajatii agentiei va for informa cu privire la conditiile impuse de solicitarea dumneavoastra. Valoarea platii pentru orice optiuni suplimentare fata de rezervarea initiala vi se vor aduce telefonic la cunostinta sau prin email si vor fi platite la returnarea masinii sau intr-o forma de comun stabilita intre ambele parti.
Pretul difera in functie de perioada de timp pentru care se inchiriaza masina. In aceasta situatie, agentia recalculeaza pretul serviciilor oferite si, in cazul in care se constata un surplus, suma aferenta acestuia va este complet rambursata.
GREATCARS nu refuza niciun client. Aceasta situatie ar fi posibila numai daca solicitantul nu are in posesia sa documentele necesare pentru inchirierea autoturismului sau daca agentul nostru constata la momentul livrarii masinii ca solicitantul nu este capabil sa conduca vehiculul pe drumurile publice.
In oricare dintre aceste situatii, sunteti rugat sa contactati agentia la numarul de telefon disponibil non-stop +40.723.604.702, iar reprezentantul agentiei noastre va va indruma cu privire la ceea ce este de facut. In cazul producerii unui accident sau a unui eveniment rutier ce are ca rezultat avarierea masinii sau ranirea vreunei persoane, trebuie anuntata atat agentia noastra, cat si politia rutiera pentru constatarea evenimentului si pentru obtinerea procesului verbal de constatare. Tot dumneavoastra sunteti cel ce are obligatia sa informati sau sa obtineti informatii cu privire la celelalte persoane implicate in eveniment.